העסק שלכם נפגע במהלך המלחמה?
אנחנו כאן כדי לעזור לו לחזור ולצמוח. מילואימניק, נכה צה”ל או בן.ת הזוג-המחזור הקרוב מוקדש לך, כדי לתת לעסק שלך את הדחיפה שהוא צריך עכשיו.
בוא ללמוד איך להשתמש בכלים טכנולוגיים כדי לנהל עסק יעיל, רווחי ומצליח!
עם 25 שנות ניסיון בפיתוח והפעלה של תכניות בתחומי הטכנולוגיה והתעסוקה, אנחנו יוצאים לדרך עם מחזור נוסף של החממה לעצמאים ועסקים קטנים. תכנית ייחודית שמטרתה לעזור לכם לשדרג, לפתח ולקדם את העסק באמצעות מיומנויות וכלים טכנולוגיים מגוונים וחדשניים.
התכנית כוללת התנסות מעשית וקבלת כלים תעסוקתיים ושיווקיים, תוך כדי שימוש במיומנויות טכנולוגיות חדשניות וכלי AI .נלמד על עולמות העיצוב, הצילום, עריכת וידיאו שיווק אורגני, ניהול לקוחות ועוד. בסיומה, תצא עם הזדמנות להצטרף לקהילת עמיתים מקצועית ולומדת שתמשיך ללוות אותך ואת העסק שלך תוך כדי תנועה.
לימודים מקוונים עם שני מפגשי שיא פרונטליים,
ימים ב’ ו-ד’,בין השעות 09:30-12:15 למשך כשלושה חודשים. מתחילים ב 1.6.2026.
ההרשמה למחזור יוני 2026 פתוחה
המחזור הקרוב מיועד למילואימניקים, פצועי צה”ל, חיילים בשיקום ובני ובנות זוגם.
נשמח לקבל את הפרטים הבאים כדי ליצור קשר ולבדוק התאמה לקורס.
למי התכנית מיועדת?
עצמאים או בעלי עסק קטן, אשר הינם –
מה מרוויחים מהתכנית?
הזדמנות להצטרף לקהילה ייעודית לעצמאים ובעלי עסקים קטנים ולהיות חלק ממסגרת תומכת חברתית ומקצועית שתאפשר המשך למידה, העשרה ורכישת כלים.
קבלת כלים מקצועיים ופרקטיים ברמה הגבוהה ביותר, כולל טכנולוגיות חדשניות מבוססות AI
לימודים מקוונים בזום ושני מפגשים פרונטאליים חווייתיים.
כדי להשתתף צריך מחשב נייד או נייח תקין עם מצלמה ומיקרופון, חיבור אינטרנט יציב, חשבון דוא”ל פעיל וגישה לפלטפורמות עבודה בסיסיות כמו ZOOM, Google Drive ועוד.
מפגשים בימי ב‘ וד‘ בין השעות 9:30-12:15 למשך כשלושה חודשים.
* הניסוח בלשון זכר נעשה לצורכי נוחות בלבד, והוא מיועד לכל המינים.
בוגרים ובוגרות מספרים